Articole Populare

Femeia striga supărată că nu va intra în apa, în care se scălda un câine. Peste câteva minute s-a întâmplat CEVA…

Această istorie s-a întâmplat pe o plajă din Italia, unde este oficial permis să vii însoțit de animale (în multe țări scăldatul câinilor este permis numai în locuri special amenajate). Lucky a venit la plajă împreună cu stăpâna sa Ana-Maria, ca să se odihnească și să înoate.

Lucky este un frumos labrador de 3 ani, care a făcut cursuri de salvamar: este cunoscut faptul că labradorii iubesc apa și datorită caracterului lor pașnic și iubirii față de oameni, ei îndeplinesc perfect îndatoririle salvatorilor.

Lucky și stăpâna sa înotau și, jucându-se în apă, întâmplător au trecut de teritoriul permis pentru scăldatul animalelor. Ei au fost văzuți de o femeie, care se pregătea să intre în apă. Ea a început să strige spunând că animalele sunt purtătoarele infecțiilor și că nici ea, nici fiica ei de 7 ani nu se vor scălda acolo, unde se scaldă câinii. Ana-Maria și-a cerut scuze de câteva ori și a ieșit repede din apă, ducându-l după ea pe Lucky.

Practic peste câteva minute fiica acestei femei a intrat în apă și s-a îndepărtat de mal. În timp ce mama ei vorbea cu cineva, un val mare a acoperit-o pe fetiță și ea începuse să se înece. Cel mai periculos era faptul că nimeni de pe mal nu a observat acest lucru. Nimeni, cu excepția lui Lucky, care imediat a fugit spre mare, a înhățat copilul și l-a cărat la mal.

Fetița era foarte speriată și a înghițit multă apă, dar în general era bine. Peste puțin timp, mama ei, care a strigat la stăpâna câinelui, s-a apropiat de ei, le-a mulțumit și și-a cerut sincer scuze.

Cred că de atunci, datorită lui Lucky, această femeie va avea o atitudine complet diferită față de câini.

.

Autor text: Perfect Media