Articole Populare

O fetiță de 7 ani urcă pe scenă și începe să cânte. Te vor lua fiorii când îi vei auzi vocea!

Dacă nu te vor lua fiorii când vei auzi cum cântă această mică fetiță, înseamnă că probabil ceva nu e bine cu tine, pentru că interpretarea ei este pur și simplu incredibilă! Angelina Jordan este câștigătoarea concursului Norvegia Are Talent, ediția anului 2014. Trebuie neapărat să menționăm acel fapt că Angelina a reușit această performanță la vârsta de doar 7 ani! Eu de exemplu la cei 7 ani ai mei, încă mâncam nisip în curte…

Într-adevăr, această fetiță este foarte talentată. Ascultă în acest video interpretarea ei a piesei ” Fly Me to the Moon” (Zboară-Mă spre Lună). Angelina este acompaniată doar de o chitară acustică, ceea ce face ca această piesă să sune într-un mod cu totul diferit.

Ard de nerăbdare să urmăresc dezvoltarea profesională a acestei fetițe. Deja acum eu sunt un mare fan al talentului ei. Să ai o voce atât de puternică și pătrunzătoare la 7 ani este ceva absolut fantastic! Sunt foarte impresionat. Și nu doar eu, ci și cei 18 milioane de oameni care au vizualizat acest video pe Youtube! Uimitor, nu-i așa?

Dacă și tu ai fost impresionat de această fetiță care la doar 7 ani posedă voce de celebritate, atunci neapărat distribuie acest video pe Facebook prietenilor și rudelor tale. Dor tu la 7 ani ce făceai?

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: MovieClips