Articole Populare

O mamă cu șase copii — cea mai frumoasă femeie din Rusia. Privește cât este de minunată!

În Rusia, pe parcursul ultimilor 17 ani, se organizează concursul de frumusețe „Missis Rusia”. În 2015 cea mai bună Missis, adică doamnă căsătorită, a devenit o mamă cu șase copii. Ekaterina Kirmel din Sankt-Peterburg i-a impresionat pe toți prin originalitatea și farmecul său. Și ea are deja 37 de ani! Fii de acord, ea arată extraordinar la această vârstă.

Frumusețea nu cunoaște limite de vârstă… Convinge-te de acest lucru, privindu-le pe minunatele participante la acest concurs.

Principala condiție a concursului este statutul de soție și mamă.

În finalul concursului au ajuns 15 participante cu vârstele cuprinse între 22 și 43 de ani, venite din toate colțurile Rusiei.

Prezentatorul acestui eveniment onorabil a fost actorul, regizorul și producătorul Sergey Zhigunov.

Dintre cele 11 blonde și patru brunete, a câștigat o frumoasă cu părul negru.

Pe lângă titlul principal, participantele așteptau și alte cadouri: un premiu de 150 de euro și consultații la un chirurg plastician, după dorință, desigur.

Interesant este faptul că numărul de copii influențează rezultatele concursului: cu cât mai mulți copii ai, cu atât și victoria este mai aproape.

Membrii juriului au preferat să o aleagă pe mama a 6 copii. Cel mai mare fiu al ei are 17 ani, cel mai mic — 12 ani, iar fiicele — 10, 9, 6 și 4 ani. Privindu-i silueta, nici nu te-ai gândi că acesta este adevărul.

Deținătoarea coroanei, Ekaterina Kirmel (37 ani), a absolvit două facultăți. De asemenea, ea se ocupă cu dansurile, bodybuilding-ul și atletismul.

„Fiind o persoană creștin-ortodoxă rusă, eu cred că secretul frumuseții mele este credința. Ea mă ajută să trăiesc și îmi oferă încredere și dragoste!”

Cred că toate concurentele erau demne de victorie, pentru că toate arată fermecător. Povestește-le prietenilor tăi despre acest concurs de frumusețe — distribui-le o porție de irezistibilitate.

.

Autor text: Perfect Media