Articole Populare

O mamă tânără a hrănit un boschetar. Scrisoarea de mulțumire a acestuia a răsunat în întreaga lume!

Pentru Casey Fischer aceasta era o zi obișnuită. Tânăra mamă și studentă a intrat să mănânce în cel mai apropiat restaurant, dar, la intrarea în local, a observat un boschetar ce stătea pe marginea drumului.

În scurt timp, tânărul nevoiaș a intrat în local, sperând că vreunul din vizitatori își va exprima bunăvoința față de el. Nu avea nici un ban și dacă nu l-ar fi ajutat Casey, el ar fi plecat de acolo fără nimic.

Iată că intervenția tinerei a schimbat imediat situația. Ea a cumpărat pentru acel sărman ceva de mâncare și un ceai fierbinte și a intrat în vorbă cu el. Nici măcar nu-și imagina cât de importantă urma să fie această discuție pentru acel băiat!

Însăși Fischer îşi aminteşte că ar fi putut să pară destul de cicălitoare. Ea încerca din răsputeri să poarte o discuţie sufletească, ceea ce probabil nimeni nu a mai făcut demult cu acel boschetar, care nu s-a împotrivit acestei intenții. Peste câteva ore, ea cunoştea deja toată istoria vieţii lui.

Pe sărmanul băiat îl chema Chris. El nu şi-a cunoscut niciodată tatăl, iar mama sa decedase recent, fiind răpită de cancer. Fiind copleşit de situaţie, tânărul a început să se drogheze. În scurt timp, a fost marginalizat de societate, iar cei din jur au căpătat faţă de el o atitudine dispreţuitoare. Mulţi dintre cei care s-au ciocnit cu probleme grave în viaţă ar fi putut ajunge într-o situaţie similară

Orele au trecut foarte repede şi tânăra mamă trebuia să plece. Cerându-şi scuze, s-a ridicat, dar Chris a rugat-o să mai aştepte câteva secunde. Scriind în grabă ceva pe nota de plată din local, şi-a luat rămas bun şi a plecat.

Citind mesajul, Casey a înţeles cât de mult a contat discuţia lor. ”Vroiam să-mi pun astăzi capăt zilelor. Dar acum, datorită ţie, nu mai vreau. Mulţumesc, dragă domnișoară.”

S-ar părea că o discuție sufletească este un lucru atât de mărunt, dar fără ea Chris ar fi atârnat undeva de o frânghie. Câteva ore de discuţie cu Casey i-au arătat sărmanului că pe lume există oameni buni şi l-au umplut de voinţa de a-şi continua viaţa.

Cine ştie, poate tânărul va găsi puterea să renunțe la obiceiul pătimaș şi va începe o nouă viaţă. Distribuie tuturor această istorioară și arată-le cât de important este să rămânem oameni în orice moment al vieţii!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Facebook