Articole Populare

O rochie superbă. Dar când am văzut-o cum arată în întuneric, am rămas cu gura căscată!

Claire Danes este o cunoscută și talentată actriță, iar acum ea a atașat încă un titlu la CV-ul ei: „Cenușăreasa Universului”, pentru că la evenimentul „Met Gala 2016” din New-York, Claire a purtat o rochie strălucitoare în stilul Cenușăresei. Rochia a fost creată de designerul de modă Zac Posen. Rochia era atât de magnifică, încât pozele ei imediat s-au răspândit pe Internet… și vei vedea de ce!

Tema „Met Gala 2016” a fost: „Manys x Machina: Moda în Era Tehnologiei”. Posen a creat pentru Danes o rochie luminescentă din organza și fibre optice. De-a lungul anilor Claire a devenit muza lui. La lumină, rochia este destul de obișnuită, însă formidabilă în felul ei. Iar pe întuneric, rochia prinde viață într-un mod fascinant. De fapt, pentru a putea obține acest efect nemaipomenit, au fost necesare 30 de cutii cu baterii, care au fost cusute în stofă!

Citește mai departe pentru a vedea rochia magnifică în toată amploarea sa…

Cu câteva minute înainte de apariția pe covorul roșu. Designerul de modă Zac Posen și-a bucurat fanii de pe Instagram cu poza capodoperei sale… și cu anunțarea vedetei care o va purta.

Minutes before taking to the red carpet, fashion designer Zac Posen teased his Instagram followers with this photo of his new masterpiece... and the celebrity who wore it.

Instagram

Aceasta este actrița Claire Danes (37 ani), care a ajuns la evenimentul „Met Gala” din New-York în superba rochie a lui Posen din organza și fibre optice.

It was 37-year-old actress Claire Danes, and she arrived at the Met Gala in New York City in Posen's fiber-optic organza dress.

Instagram

Rochia este absolut formidabilă – iar când se sting luminile, ea devine și mai uluitoare, lăsându-i pe toți cu gura căscată.

The dress itself is absolutely stunning — but when the lights turned down, the dress revealed its jaw-dropping surprise.

Pe întuneric, rochia lui Danes se aprinde pe toată suprafața sa, creând un efect luminescent splendid.

In the dark, Danes' gown lit up all along the entire skirt and bust, creating a gorgeous luminescent effect.

Pentru ca rochia să strălucească în întuneric, în ea au fost cusute 30 de cutii cu baterii.

To create the glow-in-the-dark gown, 30 battery packs were sewn into the fabric.

Instagram

După ce Posen a postat fotografiile cu această rochie în toată splendoarea sa, acestea s-au răspândit imediat pe Internet.

After Posen shared photos of the dress in all its glory, it instantly went viral.

Instagram

Danes este numită de atunci „Cenușăreasa Universului” și este clar de ce. Rochia este într-adevăr splendidă!

Danes has since been dubbed the 'Galactic Cinderella,' and it's easy to see why. This is seriously gorgeous!

Twitter

Privește-o pe Danes rotindu-se în rochia sa strălucitoare pe întuneric și distribuie acest articol și prietenilor tăi!

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: www.littlethings.com