Articole Populare

O tânără mămică îi sfătuiește pe toți părinții să aibă șervețele umede, când merg la cumpărături. Fiul ei a fost la un pas de moarte.

Această istorie a fost povestită lumii de către Vivienne Wardrop, o tânără mămică din Australia. Ca și alte multe femei, mergând la cumpărături, ea îl așeza pe Logan, băiețelul ei, în spațiul special prevăzut pentru aceasta, situat în partea anterioară a cărucioarelor pentru cumpărături. Acolo micuțul de 10 luni se plimba cu plăcere, privind în jur, în timp ce mama sa alegea cumpărăturile.

Însă după ceea ce s-a întâmplat, tânăra femeie se va gândi de 10 ori înainte de a proceda iarăși astfel.

Flickr/coolmikeol

Totul era normal — și în supermarket, și când se îndreptau spre casă. Însă spre sfârșitul zilei Logan a început să se simtă rău. „A început să aibă diaree. Când încercam să-i dau apă, el îndată vomita” — își amintește mama. Băiețelul devenise palid ca varul și își pierdea cunoștința. Fiind foarte panicată, mama s-a grăbit să ajungă la spital, unde Logan a fost imediat internat pe secția de terapie intensivă. Mămica emoționată nu știa ce să mai creadă.

2

Logan era foarte deshidratat și temperatura lui crescuse până la 39.4º. El a supraviețuit printr-o minune. Micuțului i s-au făcut multe perfuzii. Medicii au reușit să-l salveze.

3

Medicii au constatat că această infecție intestinală foarte acută a fost cauzată de bacteria Salmonella. De asemenea, în organismul copilului au fost depistați adenovirusul și rotavirusul. După ce mămica a descris ceea ce a făcut micuțul ei în ziua respectivă, medicii au ajuns la concluzia că în căruciorul pentru cumpărături și anume în locul, pe care a stat Logan, a fost pusă anterior carne crudă. Drept consecință, resturile acesteia au ajuns pe mâinile copilului, iar apoi în gurița lui.

Infecția a fost atât de intensă, încât s-a complicat cu meningită. Băiețelul a fost internat 10 zile în spital și încă 2 săptămâni au fost necesare pentru recuperarea lui.

4

Când pericolul a dispărut, Vivienne s-a grăbit să-și preîntâmpine toți cunoscuții din rețelele de socializare, pentru ca ei să aștearnă o păturică sau să șteargă barele de fier cu șervețele umede, înainte de a-și așeza copiii în cărucioarele pentru cumpărături.

5

Din fericire, băiețelul este acum sănătos, iar experiența amară, prin care a trecut mămica lui, au învățat-o să verifice mai atent de ce se ating mânuțele fiului ei.

Aveți grijă de voi!

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: Little Things