Articole Populare

Părinții surdomuți privesc acest recital. Ceea ce face fetița lor te va face să râzi cu lacrimi!

Veselia și amuzamentul sunt lucruri extrem de contagioase și tu cu siguranță vei ști ce avem în vedere dacă vei privi acest video până la sfârșit!

Se știe că în mijlocul nostru trăiesc multe persoane care au defecte de auz sau sunt surdo-mute. Cu toate acestea de cele mai multe ori aceste persoane duc un mod obișnuit de viață. Ei merg la serviciu și întemeiază familii, astfel încât nu se deosebesc prin nimic de noi. Limbajul semnelor le permite să comunice în ei și cu ceilalți, astfel încât ei nu se simt niciodată singuri sau neînțeleși. Iar în acest limbaj al semnelor mimica are un rol extrem de important, pentru că prin mimică la fel poți comunica multe lucruri.

În fiecare duminică copiii cu defecte de auz își antrenează abilitatea de a comunica prin gesturi și mimică cu ajutorul unor recitaluri publice. Aici ei exersează semne și mimici noi, fapt care uneori este foarte amuzant. Privește ce face această fetiță cu părul blond și încearcă să nu râzi! Iată cine primește adevărată plăcere de la aceste recitaluri publice! Acum încearcă să spui că boala te face nefericit!

Dacă ți-a plăcut acest video haios, distribuie-l neapărat prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Lori Koch