Articole Populare

Piesa irlandezului Gary Moore pe care toată omenirea o recunoaște chiar de la primele note…

Gary Moore (sau numele complet ale acestuia Robert William Gary Moore) este un un muzician irlandez și un chitarist virtuoz de talie mondială. Încă din copilărie el a învățat să cânte la chitară, însă adevărata revoluție muzicală s-a petrecut în inima lui Gary atunci când la vârsta de 11 ani el a ascultat pentru prima dată albumul „John Mayall with Eric Clapton”. Acest album a avut un impact colosal asupra micului chitarist. Anume în acel moment el și-a schimbat tehnica de cântat la chitară, lucru care ani mai târziu l-a adus pe culmile succesului și recunoașterii mondiale.

Ajuns la maturitate Gary Moore a făcut parte din trupa rock Thin Lizzy, considerată legendară în Irlanda. În 1990 împreună cu câțiva prieteni apropiați Gary a lansat albumul Still Got The Blues. Acest album s-a bucurat de o popularitate nebănuită și l-a adus pe Gary Moore în centrul atenției lumii muzicii.

Piesa care a dat denumirea a albumului a avut acel merit de a nu îmbătrâni odată cu creatorul ei. Îndeosebi ea a fost savurată de ruși, care atunci când Gary Moore trebuia să dea un concert la Moscova în 2010, aceșta l-au rugat să interpreteze piesa în rusă. Gary s-a simțit foarte măgulit, dar totuși a refuzat oferta. Anume această piesă ți-o propunem astăzi spre audiență.

Dacă ți-a plăcut piesa, atunci fă-i share pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: CenixCcustoms