Articole Populare

Pisica-mamă vede cum motănașii ei se bat, după care ea îi desparte în cel mai adorabil mod posibil!

Dacă tații sunt oarecum indiferenți atunci când copiii lor se bat (- Se vor bate un pic dar după ce vor lua una după ceafă se vor liniști și singuri), atunci mamele nu pot rămâne atât de impasibile. Ele trebuie să intervină numaidecât și să oprească bătaia cu orice preț, ca nu cumva vreun odoraș să se zgârie ori să se rănească. Fiecare abordare are plusurile și minusurile sale, însă este cert că un astfel de comportament este specific și pentru animale.

Astfel, tații puilor se implică mai puțin în viața acestora, însă mamele sunt mereu alături de ei, urmărindu-le ori pas și mișcare, pentru a evita orice rău posibil. În acest video vei putea un caz relevant.

Acest filmuleț este unul dintre cele mai haioase pe care le-am văzut vreodată. Cu greu poate fi descris ceea ce se întâmplă aici, de aceea trebuie să vezi totul cu ochii tăi! Pisicuțele se pare că nu au împărțit ceva și s-au luat la bătaie, deși sunt încă foarte firave. Însă mama-pisică nu a putut tolera scena de cumplită violență și a intervenit, oprind bătaia cruntă în cel mai adorabil mod posibil! Tu poți explica ceea ce face pisica?

Distribuie acest video pe Facebook și încearcă să explici în comentarii gesturile haioase ale pisicii.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: ahmed adel