Articole Populare

Copilașul nu vrea să meargă la culcare. Dar privește ce face pisica! Am râs din inimă…

Câteodată animalele de companie pot înlocui perfect cele mai bune bone! Și mulți stăpâni unor astfel de animale deja s-au convins de aceasta. Ce-i drept, atunci când se pune întrebarea care animal de casă este cel mai bun educator pentru copil, de obicei se răspunde prin – ”Este câinele” și practic niciodată – ”Este pisica”. Deja de mult timp se cunoaște că cele mai bune rase de câini, care nu lasă niciodată copiii fără atenție sunt labradorii.

Însă și pisicile uneori ne pot impresiona cu abilitățile lor educative. Spre exemplu, să luăm chiar această pisică roșcată din video. Mai întâi ea manifestă o răbdare exemplară când copilul încearcă să tragă pisica de urechi și mustăți. Dar mai departe prezintă o adevărată tărie de caracter. Copilul nu mai are altă opțiune decât să se supună unui astfel de pedagog și să adoarmă! Și trebuie de recunoscut că nu fiecare mamă este în stare să arate atâta duritate și blândețe simultan. Incredibil!

Dacă și vouă va plăcut această metodă ”motănească” de a așeza copilul la culcare, atunci distribuiți acest video prietenilor, și asta cu atât mai mult dacă ei singuri au copii mici și au probleme cu așezatul copiilor la culcare. Suntem încrezători că și ei vor aprecia acest video.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: ★ Paradise Delight ★