Articole Populare

Pizza îți poate salva viața! Nu crezi? Atunci privește acest video!

În ultimul timp asistăm la un fenomen nemaiîntâlnit până acum și foarte interesant (și delicios), pe care îl putem numi ”cultul pizza”: consumul de pizza a devenit atât de răspândit, încât în jurul acestui produs s-a creeat deja un adevărat cult! De cele mai multe ori ”adepții” acestui cult sunt tinerii, care au transformat mâncatul de pizza într-un ritual, asemenea ceremoniei de ceai la japonezi!

Ca și orice cult, ”cultul pizza” la fel promite adepților săi fericire, iar lumii – pace. Și se pare că aceasta uneori chiar funționeaază. Dacă nu crezi, privește acest video!

Doi tineri aveau nu se știe ce conflict și au început să se bată în stradă. Din fericire, bătaia lor se desfășura în fața unei pizzerii. Văzând cum cei doi se bat la pământ, unul din clienții localului s-a apropiat de ei cu un talger cu pizza și le-a produs să servească. Puțin derutați de o asemenea propunere, tinerii totuși au acceptat oferta, au lăsat bătaia și s-au apucat să înfulece cu plăcere pizza! Iată puterea miraculoasă și făcătoare de pace a acestui produs! Data viitoare când nu te vei putea înțelege cu cineva, pur și simplu propune-i o bucată de pizza!

Dacă ți-a plăcut acest video, fă-i share pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa:  ViralHog