Articole Populare

Polițistul l-a oprit pentru o încălcare GRAVĂ. Dar aceasta nu este ceea la ce te gândești.

Ceea ce se întâmplă în acest video pare la început destul de grav. Tânărul din mașina neagră a trecut la semafor pe culoarea roșie. Polițistul de serviciu a observat această încălcare și l-a forțat pe tânăr să oprească. După aceasta, el l-a impus pe tânăr să iasă din mașină. Pentru că tânărul era însoțit de o fată, polițistul i-a spus și ei să iasă din mașină.

După ce l-a controlat pe tânăr dacă nu poartă cu sine obiecte sau substanțe interzise și după ce a găsit un obiect suspect într-un pachet, apărătorul legii i-a poruncit acestuia să se așeze în genunchi. De asemenea, fata care însoțea băiatul a fost rugată să se apropie. Ceea ce a urmat apoi…

Exact, este vorba despre o farsă! Dar nu e o simplă farsă, pentru că în final a rezultat o cerere în căsătorie! Și desigur, fata a primit această ofertă cu mare plăcere și bucurie. Nu putem să nu constatăm că modul în care acest tânăr și-a cerut iubita în căsătorie este foarte original. De asemenea nu putem să nu menționăm cât de receptiv a fost acest polițist la cererea băiatului de a înscena această farsă.

Dacă ți-a plăcut această cerere originală în căsătorie, atunci fă share acestui video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: casie mcgill