Articole Populare

Prietenele miresei au luat cu asalt ringul de dans! Dar vezi cine li s-a alăturat!

Nunta nu este nuntă fără dansuri. Pe lângă toate grijile adiacente organizării unei nunți de excepție, mirii trebuie să aibă grijă ca oaspeții lor să nu se plictisească și mereu să ai chef și ocazie de distracție. Iată de ce este important ca la o nuntă să se danseze mult.

Unii miri angajează la nunțile lor dansatori profesioniști, care ar trebui să-i provoace pe oaspeți să se ridice de pe scaune și să se miște în ritmul muzicii. Însă pentru această nuntă de dansatori profesioniști nu a fost nevoie. Și asta pentru că mireasa singură este dansatoare profesionistă. Ea poate dansa dansul popular irlandez. Și nu doar ea, ci toate prietenele miresei! Împreună ele au încins ringul de dans cu dansul lor energic și plin de voie bună.

Dar după asta a urmat ceva neașteptat. Dansului lor li s-a alăturat și mirele, despre care mireasa nu știa că acesta posedă mișcările acestui dans complicat! Dar mirele s-a descurcat de minune și i-a lăsat pe toți oaspeții (inclusiv și pe mireasă) cu gura căscată! Asta da surpriză! Cine s-ar fi gândit?!

Dacă ți-a plăcut acest dans irlandez fenomenal, atunci nu ezita să distribuie acest video prietenilor tăi pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media