Articole Populare

S-a căsătorit cu un bărbat cu handicap. Însă la nuntă a avut o mare surpriză!

În ziua nunții viața acestor miri s-a schimbat radical.

Să începem cu începutul. Cu câțiva ani în urmă mirele a suferit un accident. Nu părea să aibă traumatisme serioase. După cum zice proverbul: trece până la nuntă… Însă nu s-a întâmplat așa! Kevin a dezvoltat o distrofie simpatică reflexă și, drept consecință, a fost necesară amputarea unui picior.

1

În ciuda acestui fapt, Kevin niciodată nu se plângea, continua să fie optimist și își liniștea iubita, spunându-i că totul putea fi mai rău.

3

Viitorii soți s-au îndrăgostit de la prima vedere și mireasa nu era jenată de faptul că iubitul ei se deplasa cu ajutorul unui scaun cu rotile. Ei erau foarte ocupați cu pregătirile de nuntă. Iar, pe lângă acestea, Kevin a hotărât să-i facă viitoarei sale soții un cadou nemaipomenit.

Se adunaseră toți invitații. Mireasa era condusă spre altar. Toți cei prezenți au fost rugați să se ridice. Și Kevin tot s-a ridicat sprijinindu-se pe ambele picioare! Mireasa nu și-a putut stăpâni lacrimile de bucurie. Ea nu credea că ceea ce vede este real!

4

Kevin a început să pregătească această surpriză cu mult timp înainte de nuntă: el mergea la psiholog și la tehnicianul protezist-ortezist. Învăța să meargă, răbdând dureri chinuitoare. Însă tot efortul lui a fost răsplătit!

Acest video nemaipomenit m-a emoționat până la lacrimi! Cel mai bun cadou pentru mireasă!

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: AshleyClaster