Articole Populare

S-a ghemuit la pieptul stăpânului său muribund. Ceea ce s-a întâmplat mai departe îți va cutremura inima…

Ca să amelioreze suferințele sufletești ale unui pacient, o asistentă a riscat să-și piardă locul de muncă. Din cauza acestei fapte ea putea să fie concediată imediat, dar ea nu s-a speriat câtuși de puțin de această perspectivă. Dar să vă povestesc detaliat cum s-a întâmplat totul.

Kevin (57 ani) a fost internat în spital cu diagnosticul de cancer pulmonar. El ducea un stil de viață mai mult hoinar și, de aceea, nu-și prea făcea griji de sănătatea sa. Pe parcursul multor ani Kevin a trăit într-un camion și se întreținea din câștiguri întâmplătoare. O perioadă îndelungată el a ignorat durerile toracice, iar când totuși s-a adresat la spital, nu mai avea șanse de vindecare.

Kevin a fost internat într-un centru de îngrijire paliativă, unde practic își trăia ultimele zile din viață. În salon el a discutat cu o asistentă și i-a povestit despre credinciosul său prieten, pe care ar fi vrut să-l vadă înainte de moarte. Acest amic devotat era de fapt câinele Yurt, care înfrumuseța singurătatea lui Kevin. Însă muribundul nici măcar nu-și putea imagina unde putea fi găsit câinele, pentru că din momentul internării lui trecuse destul de mult timp și puțin probabil ca patrupedul să fi stat lângă camion în tot acest răstimp. Probabil Yurt a plecat din locul său obișnuit ca să caute mâncare, deoarece acum nu mai avea cine să-l hrănească.

Din fericire, asistenta medicală acorda o mare parte din timpul său liber lucrului la un adăpost pentru animale. Descrierea lui Yurt i s-a părut cunoscută și ea a înțeles că l-a văzut la adăpost. Femeia a decis să-i facă lui Kevin un cadou și să aducă câinele la centrul de îngrijire paliativă. Regulile clinicii interziceau cu strictețe aflarea animalelor pe teritoriul ei, dar asistenta a hotărât să riște.

Întâlnirea cățelului cu stăpânul său a fost nemaipomenit de emoționantă. Lingând fața lui Kevin, Yurt practic l-a umplut de pupici.

Din fericire, conducerea clinicii a fost înțelegătoare și i-a permis cățelului să rămână acolo. Un rol important l-a jucat faptul că el a fost adus de la adăpost, unde a făcut un control medical și a primit toate vaccinurile necesare.

Peste câteva zile Kevin a murit, iar prietenul său patruped l-a vegheat vigilent până la ultima suflare… Apoi Yurt a fost dus iar la adăpost, unde nu se simțea deloc bine. Din fericire, după ce a vizitat clinica, informația despre cățelul devotat s-a răspândit destul de repede printre angajați și cunoscuții lor. Astfel, peste câteva zile Yurt și-a găsit o nouă familie iubitoare.

Această istorie este emoționantă până la lacrimi. Dacă, citind aceste rânduri, te-ai înduioșat și tu, distribuie-le neapărat prietenilor tăi.

.

Autor text: Perfect Media