Articole Populare

Soția și fiul au murit sub ochii lui… Dar în curând s-au întâmplat două minuni!

Soții Mike și Tracey Hermanstorfer puteau fi considerați un cuplu ideal. Ei aveau doi fii minunați: Austin și Cannon. Iar în Ajunul Crăciunului catolic Tracey trebuia să-l aducă pe lume pe cel de-al treilea fiu al lor.

Nimic nu prevestea necazul. Sarcina a decurs fără complicații și pe 24 decembrie Tracey se pregătea de naștere. La termenul indicat femeia a fost internată în spital. Mike era prezent în sala de naștere și totul decurgea conform planului. Însă deodată Tracey a început să se simtă rău. I s-au oprit inima și respirația…

Medicii încercau să o reîntoarcă pe Tracey la viață. Însă toate încercările lor erau în zadar. Atunci medicii s-au concentrat pe salvarea copilului. Mamei i s-a făcut cezariană.

Mi s-a dus inima în călcâie. Nu-mi venea să cred în cele întâmplate. Mi se părea că totul este doar un vis… Iar când medicii au scos băiețelul, eram cât pe ce să-mi pierd cunoștința. El nu dădea semne de viață!” — spune Mike cu glasul tremurând.

Copilul nu scotea niciun sunet și era complet imobil. Părea că și el a murit… Însă când nou-născutul a fost pus în brațele tatălui său, țipătul micuțului s-a auzit în tot salonul!

Era o adevărată minune! Parcă mi se luase o piatră de pe inimă. Însă cea mai mare minune s-a întâmplat peste o clipă. Medicii, care continuau să o salveze pe Tracey, au spus că ea are iarăși puls!” — continuă Mike să ne povestească despre trăirile sale.

În curând femeia și-a revenit și s-a trezit. „Mi se părea că pur și simplu am adormit și nu înțelegeam de ce toți fac atâta zarvă în jurul meu” — spune Tracey.

Femeia a fost câteva minute în moarte clinică. Medicii nu pot explica stopul ei cardiac. Oricum, nimeni din familia Hermanstorfer nu cere explicații. Ei pur și simplu se bucură de faptul că mama și fiul au reușit să supraviețuiască. „Este o adevărată minune pentru noi. Chiar și cunoscuții noștri atei au recunoscut că Dumnezeu a salvat-o pe Tracey și pe fiul nostru Coltyn!” — spune Mike.

De atunci au trecut trei ani. Micuțul Coltyn crește sănătos și iute. Iar Mike și Tracey duc o viață obișnuită și îi mulțumesc lui Dumnezeu că le-a protejat familia de o tragedie.

Dacă această istorie ți-a făcut inima să bată mai repede, distribui-o neapărat prietenilor tăi.

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: nbcnews.com