Articole Populare

Studenții au hotărât să împlinească visul de o viață al acestei chelnerițe. Observă reacția ei!

Chipul blând al Kathrynei Tomphson este cunoscut de toți studenții acestei universități americane. Ea nu este un lector sau decan și nici măcar nu lucrează la bibliotecă. Ea este o simplă chelneriță în cafeneaua de lângă universitate, însă timp de 10 ani cât ea lucrează aici, studenții s-au obișnuit și s-au atașat de Kathryn. Toți tinerii cunosc că ea e foarte amabilă și întotdeauna e gata să-i asculte și să-i ajute cu un sfat. Într-o noapte între ea și câteva studente a avut loc o discuție amicală. Fetele au rămas profund emoționate când au aflat că doamna Kathryn niciodată în viață nu a ieșit din orașul natal! Tot atunci ele au aflat cel mai mare vis al ei: Kathryn dorea foarte mult să viziteze împreună cu familia sa Disney World-ul.

Cei mai mulți s-ar fi mulțumit să dea doar înțelegător din cap, iar a doua zi ar fi uitat definitiv de visul ei, însă studentele au memorizat bine acest lucru. Ceea ce ele au întreprins după aceasta a făcut-o pe Kathryn să plângă de emoție…

În câteva săptămâni toată universitatea a adunat bani pentru ea, în total 7000$. Această sumă depășește cu mult necesitățile bănești pe a vizita Disney-ul. Acum Kathryn va putea vizita Disney World-ul împreună cu nepoții săi. Și dacă stai să te gândești că toată universitatea a fost mobilizată doar de două fete, atunci începi să crezi în umanitate.

Dacă ți-a plăcut această istorie, atunci fă share acestui video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Elon Local News