Articole Populare

A sunat la poliție și a comandat o pizza. Motivul este unul înfiorător…

Operatorii de la serviciile de urgență au o muncă destul de solicitantă și de iritantă. În afară de faptul că trebuie să ia decizii rapide și corecte, ei sunt nevoiți să comunice cu oameni care frecvent nu reușesc să-și exprime corect motivul pentru care au apelat. Frecvent victimele sunt în stare de șoc și din această cauză nu sunt capabile să explice exact ce s-a întâmplat cu ele.

Uneori operatorii trebuie să asculte glumele nereușite și farsele cuiva. De exemplu, copiii iubesc să-și „mineze” școala în timpul testelor, iar unii glumeți sună doar pentru a sta de vorbă…

Una dintre utilizatoarele site-ului social-informativ Reddit, care lucrează ca operator al serviciilor de urgență, a povestit o istorie uimitoare din viața sa. Această povestire a emoționat zeci de mii de oameni. Îți propunem și ție să afli despre acest caz uimitor.

„Eram la serviciu, când am primit un apel destul de straniu:

— Alo, vă deranjez de la adresa Main Street, nr. 123.

— Serviciul de urgență 112. Vi s-a întâmplat ceva?

— Aș vrea să comand o pizza mare.

Auzind aceste cuvinte, am crezut că este o farsă nereușită a unui copil, însă am continuat conversația conform instrucțiunilor:

— Din păcate ați greșit numărul și ați sunat la serviciul de urgență.

— Da, știu. Aș vrea să comand o pizza cu ciuperci, pepperoni și ardei dulce.

— Hm… Îmi cer scuze, dar dumneavoastră știți că ați format numărul serviciului de urgență?

— Da, desigur. Cât face?

Și atunci mi-am dat seama! Am înțeles că aceasta nu era o farsă și că în realitate situația era foarte gravă!

— Aveți o urgență? — am întrebat-o.

— Da.

— Și nu puteți vorbi pentru că se află cineva în apropierea dumneavoastră?

— Da, totul este corect. Cât de repede pot să primesc comanda?

— Mașina de patrulare se află la distanța de 1 km de casa dumneavoastră. Spuneți-mi, în casa pe care ați menționat-o există arme de foc?

— Nu.

— Puteți să stați în continuare la telefon?

— Nu, mulțumesc. Aceasta este tot.

Am trimis imediat mașina de patrulare la locul cu pricina, iar apoi am căutat adresa menționată în baza de date. Am aflat că de la acea adresă au mai fost primite câteva apeluri cu plângeri de violență domestică.

Și acum era aceeași situație. Ajungând la locul cu pricina, polițiștii au văzut următoarea scenă. La adresa respectivă trăia un cuplu căsătorit. În acea seară soțul era foarte beat. Alcoolul l-a făcut extrem de agresiv și el a decis să-și reverse furia asupra soției, bătând-o cu multă cruzime…

Femeia nu putea chema poliția, deoarece soțul ei era foarte aproape și astfel putea să-l înfurie și mai tare. Îi era frică că într-un acces de furie el o va bătea până la moarte…

Din fericire, victimei i-a venit o idee minunată. Când soțul ei insuportabil s-a mai liniștit, ea s-a prefăcut că își comandă o pizza! Probabil acest lucru i-a salvat viața, pentru că patrula a ajuns chiar în timp ce izbucnea un nou acces de furie al soțului ei…”

Astfel, datorită creativității și rezistenței sale în situații extreme, femeia și-a salvat sănătatea și poate chiar și viața! Dacă te-a uimit această istorie, distribui-o neapărat prietenilor tăi!

.

Autor text: Perfect Media

Sursa:  Reddit