Articole Populare

Tatăl a refuzat să țină un discurs la nunta fiicei sale, dar a făcut altceva în schimb… Nu-mi vine să cred!

Din momentul când o conduce la altar și până la lacrimile vărsate în timpul dansului tatălui și fiicei, bătrânul și dragul tată este o persoană foarte importantă în ziua nunții oricărei femei.

Niciodată nu este ușor pentru un tată să-și dea „fetița” bărbatului pe care ea îl iubește, dar acesta este un gest nemaipomenit, care semnifică totul pentru amândoi. Un tată nu știa cum să-i spună fiicei sale cât de mult înseamnă ea pentru el în ziua ei specială. Așa că el a decis să organizeze ceva foarte special pentru a-i transmite că o va iubi mereu.

Nicole Cortez a pus pe YouTube următorul video, în care tatăl său a interpretat prin semne piesa „I Loved Her First” (în traducere: ”Eu primul am iubit-o”) a trupei Heartland. Totuși Cortez nu este surdă, ci lucrează ca translator al limbajului mimico-gestual și a fost surprinsă și bucuroasă că tatăl său a învățat semnele pentru acest minunat omagiu.

Cortez a scris pe YouTube: „Aceste momente au însemnat totul pentru mine. El mi-a spus că a învățat limbajul semnelor pentru interpretarea acestui cântec un an întreg, anul în care eu am fost logodită.” El a făcut o treabă extraordinară și o să vezi că a fost emoționat până la lacrimi în timpul acestei performanțe dedicate fiicei sale.

Vizionează video-ul până la sfârșit ca să nu pierzi partea CEA MAI BUNĂ… Tata, interpretând prin semne piesa „I’m watching you” (”Te urmăresc”), dedicată noului său ginere!

 

Autor text: Perfect Media