Articole Populare

Tatăl a oprit nunta fiicei sale și l-a tras puternic de mână pe tatăl ei vitreg. Ceea ce a urmat i-a surprins pe toți!

Divorțul este un lucru foarte tragic care creează multă suferință. Însă uneori este mai bine să suferi o dată și să divorțezi decât să suferi o viață întreagă lângă omul pe care l-ai ales din greșeală…

Deosebit de complicate sunt divorțurile atunci când cuplul are copii. Atunci întreaga dramă este suferită nu doar de părinți, dar și de copiii lor, care uneori suferă mult mai mult decât aceștia. Însă din fericire există și divorțuri civilizate, care nu sunt însoțite de scandaluri și violență și în care copiii nu sunt impuși să aleagă forțat între mamă și tată și ulterior între tatăl biologic și cel vitreg.

Brittany Peck niciodată nu simțit nevoia de a alege între cei doi dați ai săi, de la prima și a doua căsătorie a mamei sale. Ambii bărbații au fost buni cu ea, astfel încât Brittany s-a simțit atașată de ei în egală măsură. Însă atunci când a venit ziua nunții sale, fata și-a pierdut liniștea, pentru că nu știa cine o va însoți la altar. Dar datorită unui gest curajos al unuia dintre tații, problema a fost rezolvată într-un mod câte se poate de minunat! Uimitor!

Dacă ți-a plăcut acest video, fă-i share pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: CBS Sunday Morning