Articole Populare

Te vei topi ca zahărul când vei auzi cât de drăguț latră acest cățeluș de bulldog!

Nu se știe cauza pentru care câinii au fost domesticiți de oameni. Probabil un păstor din vechime a cărui turmă de oi era mereu atacată de lupi, s-a gândit că își va putea apăra oile dacă acestea vor fi păzite tot de lupi. Posibil anume acesta a fost motivul care l-a făcut pe om să crească pui de lupi, care cu timpul s-au transformat în ceea ce noi azi numim câine.

Deși câinii trăiesc deja de câteva mii de ani împreună cu omul și rar când mai păzesc ceva, ei oricum și-au păstrat caracterul de supraveghetor și sunt gata să latre oricând asta este nevoie.

Aces cățeluș are doar două luni, cu toate acestea el se simte ca un câine matur, pentru că latră și amenință. Desigur nimeni nu are frică de amenințările lui, pentru că este încă prea mic și nici el nu latră pe bune. Este doar o joacă pentru el, de altfel foarte drăguță! De asemenea, poți vedea că acest cățeluș este foarte inteligent și poate reproduce sunetele pe care stăpâna sa le emite! De atâta adorabilitate îți vine să te topești ca zahărul!

Dacă ți-a plăcut de acest cățeluș, neapărat distribuie acest filmuleț pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa:  SongPet