Articole Populare

Tinerii însurăței nu s-au așteptat ca nunta lor să nu se desfășoare conform planului, dar…

Aduceți-vă aminte de nunta dumneavoastră sau de un alt eveniment frumos din viață. Cu siguranță atunci ați obosit foarte mult până ați ales rochia de mireasă sau hainele de mire, sau până ați decorat sala. Și cert e că știați cum trebuiau să se desfășoare toate etapele din cadrul acestui eveniment cu o precizie de până la un minut: cine intră, cine iese, cine cântă și vorbește. Chiar și acele puține minute de odihnă au avut locul lor fix în planul evenimentului.

Acum închipuiți-vă că în punctul culminant al evenimentului în centrul sălii apar niște băieți necunoscuți care încep să ridice o construcție stranie care seamănă a scenă. V-ați închipuit? Dacă da, atunci veți putea înțelege reacția indignată a tuturor oamenilor de la eveniment și mai ales a voastră, când veți conștientiza că aceasta nu era în plan. Și atunci când indignarea va ajunge până acolo încât să aibă loc o explozie de nervi, închipuiți-vă că sunteți invitat să vă apropiați de această scenă, iar pe scenă apare… trupa Maroon 5! Nu veți cădea și voi în extaz ca și personajele clip-ului de mai jos?

Trupa Maroon 5 a hotărât să facă un videoclip cu emoții și sentimente autentice. Pentru aceasta, ei s-au furișat la nunți străine și au început să cânte acolo! După cum vedeți, reacția tinerilor însurăței este pur și simplu extraordinară. Curios, oare nu au fost tăiate din videoclip acele fragmente în care mirii descurajați de obrăznicia unor băieți stranii au sărit la ei ca să-i bată pentru că (credeau mirii) aceștia le dărâmă sărbătoarea?

Cum nu ar fi fost acolo, dar finalul s-a primit unul extrem de fericit. Vă invităm să priviți și să distribuiți acest video.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Maroon5VEVO