Articole Populare

Toată lumea vorbește despre aceste pisici. Când le vei vedea, vei înțelege DE CE!

Cu toți am auzită că ele există și fiecare din noi are câte un prieten care are un prieten care le-a văzut cu ochii proprii. Dar ele sunt atât de rare încât au devenit un adevărat mit!

Toată lumea știe că pisicile nu pot tolera apa și că o urăsc atât cât poate o pisică să urască. Acest fapt a fost demonstrat chiar și de oamenii de știință din Marea Britanie! Dar cercetătorilor din Albion le-a scăpat faptul că există și pisici-excepție. Adică, e drept că pisicile detestă apa și fug de ea ca dracii de aghiazmă, dar aceasta nu e valabil pentru toate pisicile.

În acest video vei putea vedea pisici din toată lumea care nu au mai mare plăcere în viață decât să facă o baie cu apă caldă. Toată lumea se grăbește să vadă acest nou video-hit al Youtube-ului!

Acest canal Youtube a făcut o compilație cu cele mai adorabile pisici care adoră la nebunie să facă baie, să înoate în apă și să savureze cu plăcere aristocratică acest deliciu de zile mari! Cu siguranță, nu ai mai văzut niciodată nimic similar!

Dacă și ție ți-au plăcut aceste pisici care înțeleg ceva în viață, atunci distribuie acest filmuleț pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: GreaterGoodNetwork