Articole Populare

Top 10 cele mai remarcabile fotografii cu natura sălbatică. Fiecare poză este o capodoperă!

În 2014, la a 50-a aniversare a concursului anual „Wildlife Photographer of the Year”, organizat de Muzeul de Istorie Naturală din Londra, s-au adunat o mulțime de fotografi talentați din întreaga lume – atât profesioniști, cât și amatori. În cinstea aniversării, organizatorii evenimentului au decis să ofere spectatorilor dreptul de alegere a celor mai bune lucrări. Anume din acest motiv, ei au mai introdus o nominație – „Votul spectatorului”, în cadrul căreia premiile au fost oferite unor fotografi talentați, ale căror poze, după părerea audienței, au fost cele mai bune.

Vă prezentăm mai jos 10 dintre cele mai impresionante fotografii cu natura sălbatică din cadrul nominației „Votul spectatorului”. Eu însumi nu reușesc să optez doar pentru una dintre aceste poze, deoarece fiecare dintre ele este o capodoperă! Pe aceste imagini, natura își arată plinătatea vieții. Ea are propriile legi, care uneori sunt foarte nemiloase și misterioase pentru om. Ești pregătit să înfrunți cu privirea această forță măreață? Atunci îndrăznește!

„Întinderea de dimineață” (Stefan Tüngler, Germania)

1

„Visele unui leu de mare” (Christian Vizl, Mexic)

2

„Un banc de calamari de recif” (Tobias Bernhard, Germania)

3

„Zi nereușită – Tunsoare nereușită” (Gordon Illg, SUA)

4

„Verificarea notificărilor pe Facebook” (Marsel van Oosten, Olanda)

5

„Cu ochiul pe tine” (Mohammad Khorshed, Kuweit)

6

„Infernul lui Dantes” (Karen Lunney, Australia)

7

„Iepurii pe timp de iarnă” (David Tipling, Regatul Unit)

8

„Împărații în întuneric” (Stanley Leroux, Franța)

9

„Super-răpitorul” (Justin Black, SUA)

10

Se pare că audiența are gusturi bune! N-am văzut până acum poze atât de vii și emoționante ale naturii sălbatice! Mulțumim fotografilor, care au reușit să surprindă aceste momente unice.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Wildlife Photographer of the Year