Articole Populare

Nu vei mai clipi din ochi când va începe acest dans extraordinar pe cântecul ”The sound of silence”

Dacă urmărești DWTS, cu siguranță că îl cunoști pe Nyle DiMarco care a intrat în competiție cu dansatoarea australiană Peta Murgatroyd, care are doar 22 de ani. Acești doi au format o pereche excepțională și au ajuns câștigători în finală datorită performanțelor lor care pur și simplu sunt fantastice. Dintre toate performanțele lui DiMarco, aceasta este cea mai marcantă. Acest cuplu a dansat un dance freestyle pe piesa cântată de Disturbed, “The Sound Of Silence”. Toți ar trebui să vadă adâncimea talentului lor care te face să plângi de emoție.

DiMarco este un model popular care este surd, dar care niciodată nu a permis acestei lipse să stea în cale scopurilor lui din viață. El a fost primul câștigător surd al concursului America’s Next Top Model Season 22. Numărul 22 probabil e cifra lui norocoasă, pentru că la DWTS el la fel a câștigat concursul cu partenera sa Peta Murgatroyd, care are frumoasa vârstă de 22 ani. Savurează acest dans acum!

Dacă ți-a plăcut acest dans, atunci dă un share pe Facebook. Ceea ce face DiMarco este o lecție pentru toți care au obiceiul de a lăsa mâinile în jos atunci când întâmpină greutăți. Să câștigi concursuri de dans fără să auzi muzica e ceva ieșit din comun! Dar tu ai avea atâta tărie de caracter?

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Dancing with the Stars