Articole Populare

Turistul a încremenit când a văzut că spre el vin gorilele. Dar nu-și dădea seama că se va întâmpla asta!

Un bărbat pe nume John împreună cu prietenii săi au pornit într-o călătorie de două săptămâni prin pădurile Ugandei. O destinație a acestei călătorii era parcul național Bvindy – care e locul unde locuiește jumate din populația totală a gorilelor de munte. Turiștii doreau să vadă gorilele în habitatul lor natural, dar nici prin gând să le treacă ce avea să se întâmple…

În timp ce John filma natura din jurul său, de el s-a apropiat o gorilă gigantică. Pentru că e foarte periculos să te afli atât de aproape de un animal sălbatic, John a hotărât să rămână nemișcat până ce mamiferul va pleca singur. Dar nu a fost să fie! În scurt timp de el s-au apropiat și alte gorile mici și au început să prezinte interes față de John. Gorilele au început să-l miroase pe John, să se atingă de el și se pare că încercau chiar să se joace cu el. Se creează impresia că ele îl percepeau pe John ca pe unul de-al lor. Incredibil! Într-un final gorilele au plecat, dar i-au lăsat lui John o amintire de neuitat.

Într-adevăr, astfel de lucruri au loc foarte rar! E bine că un moment unic a putut fi înregistrat pe cameră și arătat întregii lumi.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: aleutiandream