Articole Populare

Un artist de stradă incredibil de talentat cântă ”Hallelujah” cu ajutorul paharelor de cristal!

Se spune că omul care vrea să realizeze ceva în viața sa va căuta ocazii pentru asta, iar cel care nu vrea – va căuta doar pretexte. Fiecare dintre noi cunoaște cel puțin o persoană care confirmă această regulă. Într-adevăr, dacă vrei să obții ceva ori să ajungi la o anumită performanță, vei vedea în jurul tău doar mijloace de realizare al visului tău și vei munci mult pentru asta, iar dacă nu – vei vedea doar oameni și situații care îți pun piedici de netrecut…

Eroul acestui video face parte din prima categorie de oameni. El a decis hotărât că va deveni artist și va face absolut totul ce se cere de la el pentru a-și realiza planul de-o viață, chiar dacă mijloacele lui bănește sunt destul de modeste și va fi nevoit să cânte în stradă. E drept, la moment acest bărbat cântă în stradă, dar vezi CUM el face asta!

O astfel de metodă de a cânta văd pentru prima dată! Paharele de cristal sunt pentru băuturi tari, nu pentru muzică! Cu toate acestea eroul nostru a putut face artă de performanță din nimic! Iată ce înseamnă să fii un om puternic!

Dacă ți-a plăcut piesa ”Hallelujah” în modul în care ea sună în acest video, arată video-ul și prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa:  Davidko