Articole Populare

Bărbatul a întâlnit o rață rătăcită care îi cerea ajutorul. Vezi ce a făcut bărbatul cu ea!

Video-ul pe care ți-l prezentăm în continuare este de-a dreptul incredibil. Și când spunem că este incredibil, nu exagerăm nici un pic!

Acest bărbat conducea mașina pe un drum de țară, când dintr-o dată a observat la marginea drumului o gâscă solitară care vădit îi cerea ajutorul. Se pare că aceasta căuta un loc cu apă și-i cerea bărbatului să fie dusă într-un astfel de loc. Dar pentru că în vizibilitatea imediată nu putea fi văzut nici un lac, bărbatul a lăsat gâsca în treaba ei (”S-a descurca ea cumva și singură…”), a urcat în mașină și și-a căutat de drum.

Însă cât de surprins a rămas el atunci când a văzut că gâsca îl urmează în zbor! Și ea zbura doar la un metru distanță de mașină! Atunci bărbatul și-a scos telefonul și a început să filmeze scena incredibilă. Într-adevăr, niciodată nu am mai văzut un astfel de comportament la gâștele sălbatice! Acum eroul nostru nu mai avea încotro și a fost nevoit să ghideze gâsca spre cel mai apropiat lac. Ce bine că întreaga întâmplare a fost filmată, pentru că dacă cineva mi-ar fi povestit această întâmplare, aș fi spus că e curat minciună.

Dacă și tu ai îndrăgit această gâscă simpatică, atunci fă share acestui video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Andre Bachman