Articole Populare

Un pianist incredibil de talentat: cântă câte 23 de note pe secundă! În minutul 0:54 începe marea nebunie!

Talentul întotdeauna a fost apreciat iar oamenii talentați au fost mereu solicitați. Deși fiecare persoană posedă un talent deosebit, doar unități devin oameni celebri datorită talentului lor. Și asta are mai multe explicații: fie ai aflat de talentul tău prea târziu, fie nu l-ai dezvoltat, fie ai nimerit pe mâna unui pedagog neiscusit ori pur și simplu cineva s-a născut mult mai talentat decât tine și a luat toți laurii și toată faima.

În schimb, a-i privi în acțiune pe oamenii care au reușit să treacă peste toate barierele menționate mai sus, este o adevărată plăcere!

Acest video uimitor a fost filmat într-un restaurant din Moscova. Deși pianistul nu este (încă!) o vedetă renumită, totuși el are toate șansele să devină astfel! Și asta pentru că el este în stare de o performanță incredibilă: el poate cânta câte 23 de note pe secundă! Când vei începe să privești acest video trebuie să ai puțină răbdare, pentru că la început artistul abia se încălzește. Însă la minutul 0:54 va începe marea nebunie! Ai grijă să nu cauzi de pe scaun, pentru că ceea ce vei vedea este absolut fantastic!

Dacă ți-a plăcut performanța acestui artist, distribuie acest video prietenilor tăi de pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa:  LordStudio