Articole Populare

Un astfel de dans îl poți privi ORE ÎN ȘIR! O prestație extraordinară pe peronul metroului!

În ziua de azi oamenii cu greu pot fi impresionați. Într-adevăr, tehnologiile de comunicare ne-au oferit posibilitatea de a vedea atât de multe lucruri, încât fiecare din noi începe să creadă că deja nu a mai rămas nimic vrednic de văzut pe această planetă.

Însă lucrurile în materie de noutate și originalitate nu stau deloc prost. Trebuie să fim conștienți și să ne aducem aminte permanent de faptul că omul totuși este cea mai originală și creativă făptură de pe pământ și există mulți oameni care pot impresiona profund. Video-ul de mai jos ne oferă un astfel de exemplu.

Este suficient să scrii pe atotputernicul google cuvântul ”dans”, ca acesta să-ți dea milioane de rezultate. Însă video-ul pe care astăzi ți-l propunem spre vizionare este ceva cu totul deosebit. Google nu afișează des în rezultate video-uri ca acesta pentru că (ghici de ce), acesta nu pricepe nimic în coregrafie. Nu-i așa?

Acești tineri dansează ca niște zei. Îi poți privi ore în șir, atât de mult dansul lor pe peronul metroului te captivează. Se pare că ei nu sunt deloc indiferenți unul față de celălalt…

Dacă și tu ai fost impresionat de acest clip, atunci nu ezita să-l distribui prietenilor și rudelor pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: pacman