Articole Populare

Urmărind prestația ei, jurații se temeau și să respire. Dar la final îi aștepta o mare surpriză!

Miyoko Shida este o femeie absolut fenomenală. Ea și-a dedicat viața antrenamentelor și și-a dezvoltat talentul neobișnuit până la perfecțiune. Ea și-a început cariera la 20 de ani, iar acum are 52 de ani. Adică, Miyoko Shida mai mult de jumătate din viață și-a perfecționat măiestria.

Video-ul pe care astăzi ți-l prezentăm, Miyoko îl numește dans modern. El a fost demonstrat publicului de nenumărate ori, dar de fiecare dată a fost la fel impresionant. Când privește ce face această doamnă pe scenă, vrei nu vrei începi să-ți reții respirația, pentru că ți se pare că ceea ce se petrece în fața ochilor tăi depinde în egală măsură și de tine.

Probabil ai observat mesajul filosofic al acestei prestații. Miyoko vrea de fapt să ne spună că cele mai mari și mai grandioase lucruri sau planuri încep de la lucruri de o importanță minimală. Aceasta și explică faptul că primul obiect echilibrat a fost o simplă pană. Într-adevăr, la baza lucrurilor mărețe stau lucrurile mici, fără de care nu se poate face nimic. Ajungem spre ceea ce ne-am dorit cu pași mici, dar cu condiția să nu ne oprim niciodată.

Dacă și tu ai fost impresionat de această prestație, atunci neapărat fă-i share pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: SRF IITM