Articole Populare

Vezi dansul incredibil al acestei mame cu fiul său! Puștiul este fenomenal!

Dacă ai avut vreodată ocazia să vizitezi munții Caucaz, atunci probabil știi că oamenii care locuiesc aceste locuri au o carismă nemaiîntâlnită pe glob. Deși trăiesc în munți unde aerul este mai slab oxigenat și s-ar părea că oamenii de aici ar trebui să fie molatici și plicticoși, în realitate lucrurile stau exact invers! Un temperament atât de energic și o vioiciune a sufletului și trupului atât de remarcabilă a acestor oameni este ieșit din comun! Chiar și spaniolii cu toată pasiunea lor sunt nevoiți să se dea la o parte rușinați în fața carismei caucazienilor!

Iar în acest video vei putea vedea o mostră clasică de temperament caucazian. Această femeie tânără este mama băiatului din video (popoarele din Caucaz au dreptul neformal să se căsătorească până la împlinirea vârstei de 18 ani). Și chiar dacă ei nu sunt decât un copil și o fată, poți vedea cât de impulsivi sunt ambii! Un astfel de temperament lipsește chiar și bărbaților europeni! Iar dansul este de o plăcere să-l privești. Ai impresia că fata plutește în sală iar băiatul are postura unui matur realizat, care toată viața sa nu a făcut altceva decât a dansat!

Notă: nu trebuie să fii deranjat de faptul că la un moment dat cineva a aruncat bani. Acest obicei este normal în Caucaz și vine să arate o apreciere sinceră a unui talent.

Dacă ți-a plăcut acest video, distribuie-l pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: nasvadbe.tv