Articole Populare

Nimeni nu se aștepta ca legendarul și multregretatul Prince să interpreteze cu atâta suflet acest solo…

Muzica e expresia inimii. Este o combinație de sunete care face să-ți vibreze strunele sufletului. Lumea încă de la începutul ei a cunoscut mulți muzicieni de excepție. Începând cu Orfeu, muzica a fost legată de legendă și pentru a descrie frumusețea unei compoziții muzicale se apelau la cele mai frumoase comparații și expresii: ”Sunetului naiului face să curgă apa în munți, sunetul viorii face să cadă frunza.”

Lumea a pierdut un cântăreț legendar, un compozitor de muzică, un instrumentalist multiplu, un producător și actor: Prince. Ca un tribut talentului său, vă propunem spre vizionare unul din cele mai incredibile video din cariera sa. Acest tip de performanță l-a definit pe Prince ca pe un redutabil muzician.

Urmărind acest video putem observa că Prince nu a fost doar un vocalist de excepție, dar și un maestru al cântecului la chitară. Privește și ascultă atent performanța sa la cover-ul piesei  “While My Guitar Gently Weeps”, interpretată în original de Beatles. Prince va rămâne mereu ca cea mai subestimată legendă a muzicii, pe care lumea a văzut-o.

Dacă și ție ți-a plăcut acest video cu prestația de excepție e legendei muzicii, Prince, atunci nu-ți rămâne decât să o distribui pe Facebook. Arată-le prietenilor tăi cum arată și ce sunet are frumosul.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Rock & Roll Hall of Fame