Articole Populare

(Video) Acest tigru s-a enervat mult pe câinele băgăcios. Vezi ce i-a făcut!

Când începi să privești acest video parcă nu te simți în apele tale… Acest tigru a decis să doarmă puțin când dintr-o dată un câine nesuferit de băgăcios a început să sară peste el și să-l împungă cu nasul său umed. Desigur, această pisică mare nu poate tolera o asemenea nesimțire și obrăznicie din partea unui nenorocit de câine, de aceea ea îl prinde în labe, își deschide gura plină cu dinți ascuțiți și…

Se pare că trebuie să urmeze o scenă sângeroasă, însă nu, nu a fost să fie. În loc să-l sfâșie și să-l savureze lacom, acest tigru în schimb preferă să se joace cu câinele! De fapt, acești doi sunt prieteni. Trebuie să observi faptul că atunci când tigrul l-a imobilizat complet pe câine și acesta a bătut alarma, tigrul în același moment i-a dat drumul. Și asta pentru aceste animale pur și simplu se joacă.

Într-adevăr, pentru a prieteni nu este nevoie să fii în aceeași categorie de greutate și ferocitate cu prietenul tău. Nu-i așa?

Dacă și tu ai fost impresionat de acest video, atunci neapărat arată-l prietenilor tăi de pe Facebook. Cu siguranță, ei nu au mai văzut vreodată o prietenie de acest fel.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: C.H.Y.K.O